Érzelemterápia csoportban:

2017.februárban valamikor

Az érzelemterápia csoport lényegében hasonlít egy családállításhoz vagy szomatodráma játékhoz. Többen összegyűlünk egy közös cél érdekében, belső világunkból több szereplőt, érzést vagy fogalmat megjelenítünk egymás segítségével, használjuk a morfogenetikus mezőt, a kollektív és személyes tudattalanból érkező információkat, a képviseleti érzékelést, az intuíciónkat.

A csoportban szabad lélekmozgás lehetséges és elsősorban az érzelmi síkot érintjük, az érzelmi kapcsolatfelvételt keressük és azt, hogy egy-egy helyzetet milyen meg nem élt érzelmek és gyógyulatlan sebek mozgatnak és motiválnak, amiket végül újra és újra megteremtünk. Egy biztonságos, elfogadó és támogató közegben a szabad érzelemkifejezés segít, hogy a megrekedt állapotból elindulhassunk az oldódás felé, oldódik a feszültség, új utak és lehetőségek nyílnak meg és magától értetődően teremt értelmi kapcsolatot is.

11,000 Ft / fő

Érzelemterápia egyéniben:

Egyéni érzelemterápiára közösen megbeszélünk időpontot. Ebben a folyamatban aktívan részt veszek én is, ha szükséges, megjelenítek egy számodra fontos szerepet, illetve használunk tárgyakat, mint párna, takaró, babzsák, azért hogy a belsőt külsővé, láthatóvá, megfoghatóvá, érzékelhetővé tegyük. Ahogyan a belső világodat kihelyezzük a térbe, rajtam keresztül és a tárgyak segítségével, kapcsolatot tudsz vele teremteni.

7,000 Ft / óra - az első alkalom általában 2 óra, a többi megbeszélés és szükség szerint (1,5 - 2 óra). Nem szükséges elköteleződni, akkor jössz, amikor úgy érzed, amikor szeretnél és elérkezettnek látod az időt önmagad mélyebb érzelmi rétegeivel találkozni.

Skype-on is tudunk találkozni.

Mind az egyéni, mind a csoportos folyamat mély és intenzív, új felismeréseket hozó. A biztonság, az öröm és a szabadság felé mozdít.

Előadás:

Megszeretni a traumát ♡

Hogyan válhat hajtóerővé, különleges képességgé bennünk mindaz, amit elszenvedtünk? Hogyan lehetünk áldozatokból életünk hősei? Milyen különleges képességek alakulnak ki nehéz élethelyzetekben?

Dátum hamarosan!

Szeretettel várlak.

http://erzelemterapia.hu/kapcsolat